Er wordt de laatste tijd steeds meer aandacht besteed aan vitamines en er zijn een hoop leveranciers op dit gebied,die, elk voor zich, met allerlei argumenten komen waarom zij de beste vitamines hebben. Het ene merk is trots op het feit dat hun vitamines een Time - Released  (T.R. betekent een vertraagde afgifte aan het lichaam) functie hebben, terwijl het andere merk juist trots is op het feit dat zij dit niet hebben. Het ene merk heeft een hoog gedoseerde samenstelling, terwijl het andere merk zegt dat de A.D.H.(aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)  genoeg is.

Kortom, er zijn meningen te over en iedereen heeft wel een beetje gelijk, maar wat is wijsheid ??

Wij geloven dat bij een voldoende uitgebalanceerde voeding een vitamine preparaat eigenlijk niet nodig is, maar .....

In deze maatschappij met een stuk milieuvervuiling, een hoge dosis stress, etc  wordt er een flinke aanslag op het lichaam gepleegd. Juist dan is bijvoeding in de vorm van vitamines belangrijk. De plaats waar iemand woont, de baan die iemand heeft, de situatie waarin iemand zich bevindt, speelt allemaal een rol. 

Dus stellen wij de vraag opnieuw : "wat is de wijsheid " ??  

Wij denken dat "wijsheid" is; "met gezond verstand omgaan met vitamines en het niet overdrijven". U zult weliswaar niet zo snel teveel krijgen, maar wees kritisch. Bedenk tevens dat een vitamine een voedingssupplement is en daarom met de voeding moet worden ingenomen.                                                                                            

Natuurlijk kunt U voor vragen altijd bij ons terecht, maar soms is het goed om even Uw licht op te steken bij de leverancier of producent van vitamines. 

Naast de bekende leveranciers van vitamines hebben wij sinds kort eveneens een orthomoleculaire serie in huis. Orthomoleculaire supplementen onderscheiden zich doorgaans van andere supplementen door hun hogere dosering waarmee lichaamstekorten beter kunnen worden aangevuld en waardoor ze een sterkere werking hebben (orthomoleculair=optimaal) met name t.a.v. het afweersysteem en celbescherming. 

Een zeer uitgebreide serie van vitamines, mineralen en kruiden. Volledig natuurlijk.
( = adviesbureau orthomoleculaire voeding) Dit is een orthomoleculaire serie en heeft in de drogisterij een beperkte maar goede range van producten.
(= Essential Organics) Ook dit is een zeer uitgebreide serie,en veel producten hebben een T.R. functie.Volledig natuurlijk.
Hier vindt u een grote verscheidenheid aan voedingssupplementen, vitamines en mineralen. Regelmatig krijgt u, via ons, een folder van dit bedrijf in de brievenbus 

 

Met vriendelijke groeten,

Alle medewerkers van drogisterij Aiking

de service- en adviesdrogist

 
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2002