U heeft waarschijnlijk zelf wel voldoende fotoís van uw huis gemaakt, maar wist u dat u deze foto heel goed kunt gebruiken om er een wenskaart van te maken ?

Stelt u zich eens voor, dat u aan familie, vrienden, relaties een wenskaart opstuurt van uw eigen huis, met daarop een door u zelf gekozen tekst. Dat maakt zoín wenskaart een stuk persoonlijker. De tekst kan variŽren van; gelukkige feestdagen (pasen,kerst,nieuwjaar etc.) een uitnodiging voor een feestje bij u thuis, een verhuiskaart, waarbij aan u vrienden en kennissen meteen laat weten hoe u woont, tot zomaar een groet. U ziet, er zijn veel mogelijkheden om creatief met zoín kaart om te gaan en u verrast familie, vrienden en relaties met uw eigen originele tekst.

Om de prijs hoeft u het ook niet te laten, want de opname van uw huis, als wij die maken, kost u niets en u betaalt alleen het aantal kaarten dat u bestelt. Bovendien wordt de stuksprijs steeds voordeliger naarmate het aantal bestelde kaarten groter wordt. 

01-10 kaarten kosten euro 0.53 per stuk

10-25 kaarten kosten euro 0.50 per stuk

25-50 kaarten kosten euro 0.46 per stuk

50 en meer kaarten kosten euro 0.43 per stuk

(enveloppen kunnen tegen meerprijs erbij worden geleverd) 

Nu kan het zijn dat u een andere, persoonlijke kaart wilt versturen, b.v. met een portret van u zelf, uw kinderen, uw huisdier, een opname van uw tuin etc. Ook dat kan natuurlijk.

 Als extra service kan een fotograaf komen die tijdens uw party fotoís maakt en die, mits tijdig besproken, diezelfde avond nog de fotoís bij u thuis kan bezorgen.

Mocht uw belangstelling hebben dan kunt u contact met ons opnemen en wij gaan dan samen overleggen hoe wij het beste aan uw wensen kunnen voldoen  

 

Met vriendelijke groeten,

Alle medewerkers van drogisterij Aiking

de service- en adviesdrogist

 

 

Laatst bijgewerkt: 06 mei 2002